Rólunk

A WATERLAND Kft. 2004 óta foglalkozik ásványvíz adagoló automaták bérbeadásával és ásványvizek értékesítésével. Az elmúlt évek szorgalma, szakmai tapasztalata, partnereink magas szintű kiszolgálása tette lehetővé, hogy ballonos ásványvíz szegmensben az egyik piacvezető szerepet tölthessünk be.

19 literes ballonokba palackozzuk Önnek a védett vízadó rétegből származó természetes, szénsavmentes ásványvizet. A ballonos kiszerelésen kívül 1,5 l-es és 0,5 l-es PET palackos kiszerelésben is elérhetők ásványvizeink. Vízadagoló automatáinkat korszerű technológia és elegáns design jellemzi, kis hely igényűek, kezelésük rendkívül egyszerű… csak egy gombnyomás. Elhelyezhetők gyárakban, irodákban, üzlethelyiségekben, bemutatótermekben és az Ön otthonában is.

Automatáinkból a napszaknak, évszaknak, és egyéni igényeknek megfelelően, hideg-forró, szoba hőmérsékletű vagy szénsavval dúsított prémium minőségű ásványvizet fogyaszthat.

Cégünk fő irányelve a környezettudatosság és az egészséges életmód. Berendezéseink által biztosítjuk partnereink részére a vegyszerektől és gyógyszermaradványoktól mentes ivóvizet, ami segít, hogy egészségesebb életmódot tudjanak folytatni otthonukban és a munkahelyükön is. A víz a legegészségesebb és legtermészetesebb folyadék amit csak ihatunk. Nincs benne adalékanyag, cukor, mesterséges ízesítő és egyéb ismeretlen eredetű hozzávaló. Önmagában „tiszta” ital. Ezt a tiszta gondolkodást fordítottuk át a környezettudatosságra is, ezért kizárólag újrahasznosított ballonokba palackozzuk ásványvizünket és szállítjuk az ország azon területeire, ahol a központi vízhálózat rendszeréből tisztítás után sem tudunk ivóvíz minőséget produkálni. Cégünk minden olyan kezdeményezésben partner, ahol közös összefogással a környezetért és az egészségért teszünk.

Rólunk mondták

A szállítás gyorsasága megfelelő, jól ütemezhető. Laci
Szállítóik megjelenése megfelelő, kedvesek, segítőkészek. Andi
Szép tiszta ballonok, finom víz. Ági
A munkatársak szeretik, szívesen fogyasztják a vizet! Attila
Rendben a gépek kinézete, tiszták, karbantartottak. Balázs
Mindig nagyon gyors a szállítás, és eddig mindig rendben volt a szállítók megjelenése. Anna
Rendben van a rendelés menete. Peti
Gyorsan reagálnak az e-mailemre, kedvesek, segítőkészek. Dia