+36 1 272 2040
facebook
ásványvíz automaták

Projekt neve:

SAP Business One integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése a WATERLAND Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nél. (KMOP-1.2.5-09-2009)

Projekt leírás:

A Waterland Kft. alakulása óta a több lábon állásra törekedett, ennek megfelelően folyamatoson bővítette tevékenységi körét, követve a piaci lehetőségeket. Vállalkozásunk fő tevékenységi köre -2004 óta- az üdítőital-, ásványvíz gyártás, melyhez kapcsolódóan ásványvíz adagoló automaták kihelyezésével, bérbeadásával, értékesítésével is foglalkozik. Az elmúlt évek szorgalma, szakmai tapasztalata, partnereink magas szintű kiszolgálása tette lehetővé, hogy a ballonos ásványvíz szegmensben, piacvezető szerepet tölthessünk be. Jelenleg vállalkozásunknál nincs futó informatikai alkalmazás, ezért a munkafolyamataink hatékonyabbá tétele érdekében indokoltnak látunk egy korszerű ERP rendszer bevezetését. A pályázati útmutatóban található funkcionális követelmények tükrében a beszerzésre kerülő vállalatirányítási rendszerrel szemben a legfontosabb elvárások a következők: Értékesítési terület: - A potenciális üzleti lehetőségek kerüljenek be a rendszerbe (akár egyszerre, nagyobb tömegben is). - A velük folytatott megbeszélések rögzíthetők legyenek. - A teendőkre különböző figyelmeztetések legyenek beállíthatók. - Kapcsolódó dokumentumok (pl; szerződések) becsatolhatóak legyenek. Szerviz terület: - Részben időszaki jelleggel (pl; tisztítás), részben meghibásodás miatt időről-időre visszahozzák az automatákat. - Az automaták állapotát különböző státusok jelzik (tisztított, javított, stb), amelyet a szervizelést követően rögzítenek. Szállítási terület: - A szállítólevélen tételesen kell feltüntetni a kiszállított anyagokat. - A szállítólevélen legyen lehetőség annak a feltüntetésére is, hogy milyen és mennyi göngyöleget szállítottak vissza, milyen hibákat észleltek, valamint, hogy mit javítottak. A rávezetés kézzel történik, amit az ügyfél ellenjegyez. Számlázási terület: - Legyen lehetőség a tételes számlázásra (víz, ballon, javításra felhasznált anyagok, stb). Könyvelési terület: - Házipénztár szükséges - Folyamatos készletvezetést és a „kettesekre” történő könyvelés támogatása - Pénzügyi riportok és jelentések előállításának a lehetősége - Tárgyieszközök nyilvántartása.

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. 1139 Budapest, Váci út 83.
Telefon: (+36) 40 200 617

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.nfu.hu), mint Irányító Hatóság
Közreműködő Szervezet (www.magzrt.hu)


Projekt neve:

Szolgáltatásbővítő beruházás a budapesti Nagy vevők kiszolgálására. (KMOP-1.2.1/A-2007)

Projekt leírás:

Társaságunk 2004 év óta foglalkozik ásványvíz adagoló automaták irodákba, gyárakba, üzlethelyiségekbe, bemutatótermekbe való kihelyezésével. Vízadagoló automatáinkból a napszaknak, évszaknak és egyéni igényeknek megfelelően hűtött, fűtött vagy szénsavval dúsított prémium minőségű ásványvizet fogyaszthat a megrendelő. A folyamatos működés során egyértelművé vált, hogy az ásványvíz fogyasztására egyre nagyobb igény van nem csak a csapvízhez viszonyított jobb minősége, hanem az egészségre gyakorolt kedvező hatása miatt is. Éppen ezért olyan beruházást kellett megvalósítanunk, mellyel lehetőségünk nyílt a raktáron lévő vízgépek mennyiségének növelésére, s ezek gyorsabb és szakszerűbb kiszállítására Budapest és az ország más területére egyaránt. Erre való tekintettel szükség volt az anyagmozgatási technológiánk korszerűsítésére is. A pályázati projektben tervbe vettük 150 db hideg-meleg-szénsavas vízgép beszerzését, valamint ezek gyors és zökkenőmentes mozgatásához nélkülözhetetlen 1 db gázüzemű villás emelőtargonca megvásárlását. A tervbe vett eszközök beszerzését 100%-osan teljesítettük. A szolgáltatásainkban mutatkozó javulásnak köszönhetően térségünkben működő nagy vevőket is megcélozhattuk. Az ő kiszolgálásukból eredően a piaci részesedésünk növekedett, valamint ez jelentős mértékű árbevétel növekedést is eredményezett.

A Waterland Kft., mint kedvezményezett  az alábbi képeken feltüntetett eszközöket szerezte a pályázat során:

 

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. 1139 Budapest, Váci út 83.
Telefon: (+36) 40 200 617

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.nfu.hu), mint Irányító Hatóság
Közreműködő Szervezet (www.magzrt.hu)