+36 1 272 2040
facebook
ásványvíz automaták

Miért érdemes cégünk szolgáltatásait választani?

KÉNYELMES... mert többé nem kell ásványvizes palackokat cipelnie, a ballonokat kiszállítjuk az Ön otthonába is.

EGÉSZSÉGES... mert természetes, ideális ásványi anyag összetételű ásványvíz.

FINOM... mert minőségi ásványvíz: a víz tiszta, és friss ízével.

GAZDASÁGOS... mert az egy literre jutó ásványvíz ára kevesebb mint a pet palackos ásványvízé és a szemétszállítási díjjal is spórol.

KÖRNYEZETKÍMÉLŐ...  mert nem növeli a műanyag palackok okozta környezetszennyezést.

Kiszállítás

A Waterland Kft. az általa bérbe adott, vagy saját tulajdonában lévő gépekhez, vállalja a ballonos ásványvíz rendszeres kiszállítását. A ballonokat előzetes egyeztetés után szállítjuk a kívánt mennyiségben és időpontban. Telefonon vagy e-mailben várjuk megrendelését. Budapesten maximum 2 munkanapon belül szállítjuk Önnek a friss, ballonba palackozott szénsavmentes ásványvizet. 4 ballon egyszeri rendelésétől, Budapesten és vonzáskörzetében, a szállítás ingyenes.

 

Karbantartás

Munkatársaink gondoskodnak automatáink szakszerű szervizeléséről és higiéniai tisztításáról, azért, hogy Ön mindig kiváló minőségben élvezhesse a természetes ásványvíz frissességét.

Az automaták higiénia tisztítása szezonálisan (negyed évente) javasolt, de az, hogy valóban mikor szükséges nagyban függ az automatán elfogyasztott víz mennyiségétől. Amennyiben úgy érzi, hogy az automatája tisztításra szorul, csak hívjon bennünket, és a karbantartás idejére csere készüléket biztosítunk az Ön számára.

Karbantartást csak a tőlünk bérelt, vagy általunk vásárolt gépekre áll módunkban eszközölni.

Automatáink meghibásodása esetén kollégánk Budapest és vonzáskörzetében legkésőbb 2 munkanapon belül kiszáll a helyszínre és kicseréli a hibás gépet. 

Mielőtt jelezné számunkra a hibajelenséget, kérem győződjön meg róla, hogy nem-e az alábbi okok állnak a meghibásodás hátterében.

Hibaelhárítási útmutatónkat itt töltheti le: (HIBAELHÁRÍTÁSI ÚTMUTATÓ)